DPÜ’de Dijitalleşme ve AB Finansmanlı Projeler Konuşuldu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Dış İlişkiler ve Uluslararası Öğrenci Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (DPÜ ULMER) tarafından düzenlenen Dijitalleşme ve AB Finansmanlı Projeler konulu etkinliğe ev sahipliği yaptı.

DPÜ'de Dijitalleşme ve AB Finansmanlı Projeler başlıklı etkinlik düzenlendi.

Ahmet Yakupoğlu Amfisi'ndee DPÜ ULMER'in Erasmus+ kapsamında düzenlediği etkinlik, DPÜ'de Uluslararası Personel Haftası'nda yapılan en kapsamlı ve en fazla ülkenin katıldığı etkinlik olarak kaydedildi. 

Aralarında Bihaç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Atif Hodzic, Zarqa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Tareq Hammad Yousef Almbaidin, AbouBekr Belkaid Üniversitesi Genel Sekreteri Baba Ahmet Djamal’ın da bulunduğu 21 ülkeden 63 uluslararası katılımcı, düzenlenen oturumlarda proje deneyimlerini ve uluslararası proje finansmanı konusunda sunumlar yaptılar. Etkinliğe farklı ülkelerden üniversitelerin üst düzey yöneticileri de büyük ilgi gösterdi.

Düzenlenen etkinlikle ilgili bir açıklama yayımlayan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak şunları söyledi:

Dijitalleşme ve AB Finansmanlı Projeler, gelecekteki uluslararası proje çalışmalarını kolaylaştırmak, uluslararası ortaklıklar kurmak ve temel etkileşimleri teşvik etmek için etkili ve verimli bir etkinlik oldu. DPÜ, temel hedeflerinden biri olan uluslararasılaşma konusunda iddialı olmaya devam ediyor. Bu gibi etkinliklerin devamının geleceğine inanıyor, kıymetli katılımcılarınıza ve etkinliği düzenleyen DPÜ ULMER'deki akademisyenlerimize teşekkür ediyorum.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Mayıs 2024, Perşembe / 423 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler