DPÜ KTBMYO’dan İzmir’e Eğitim Gezisi

Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programı öğrencilerimiz İzmir İtfaiyesini ve A Yangın Güvenlik Sistemleri’ni ziyaret etti.

DPÜ Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri için İzmir'e teknik gezi düzenledi.

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programında eğitim gören öğrencilerimiz, MYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erdem ve Öğr. Gör. Bülent Buldu'nun da katıldığı gezinin ilk bölümünde A Yangın Güvenlik Sistemleri'ni ziyaret etti. Burada firmanın Eğitim Akademisi Eğitmeni olarak görev yapan Ali Er tarafından karşılanan öğrencilerimize yangınla mücadelede kullanılan ekipman ve sistemler hakkında bilgi verilerek işletmede üretilen araç ve ekipmanlar tanıtıldı.

Ziyaretin son bölümünde öğrencilerimizle bir araya gelen Üst Yapı Satış Pazarlama Ekip Lideri Sefa Berk Ekmekçioğlu ise gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek DPÜ'ye kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti. Ekmekçioğlu, eğitim faaliyetlerinizin daha etkin ve verimli geçmesine katkı sunmak amacıyla üniversitemize, yangına müdahale ekipmanları göndereceklerini ifade etti.

Gezi sonrası öğrencilerimiz merak ettikleri soruları sorduktan sonra firma yetkililerine teşekkür etti.

Firmadaki geziden sonra İzmir İtfaiye Dairesi Başkanlığına geçerek itfaiye araç ve ekipmanlarının kullanımı ile ilgili uygulamalı üç saatlik eğitim alan öğrencilerimiz, derslerde işlenen konuları yakından ve yerinde inceleme olanağı buldular. 

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erdem, gezinin düzenlenmesine katkı sunan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'a ve öğrencilerimize gösterilen ilgiden dolayı A Yangın Güvenlik Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Ekmekçioğlu ve İzmir İtfaiyesi yetkililerine teşekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Mayıs 2024, Perşembe / 446 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü kütahya teknik bilimler meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler