DPÜ’de Kütahya Lezzetleri Haftası Başlıyor
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Gastro Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri boyunca personel ve öğrencilerine Kütahya yemekleri sunmaya hazırlanıyor.
DPÜ, Kütahya lezzetleri ile buluşacak.
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız tarafından yapılan açıklamada Rektörlüğümüzün destekleriyle Kütahya Gastro Türk Mutfağı Haftası etkinliklerinde tüm personel ve öğrencilerimize Geleneksel Kütahya Yemekleri sunulacağını duyurdu.
Mayıs ayı yemek menüsü hazırlanırken Kütahya Gastro Türk Mutfağı Haftası'nın dikkate alındığı kaydedilen açıklamada 20-24 Mayıs tarihlerinde sunulacak özel menülerde kızılcık tarhana çorbası, Kütahya cimcik aşı, Kütahya Güveci, incir tatlısı ve dolamber börek gibi yöresel lezzetlerin personelimiz ve öğrencilerimizin beğenisine sunulacağı bildirdi.