DPÜ’de Kariyer Planlaması Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde KUTSO Genel Sekreteri Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil’in konuşmacı olarak katıldığı Kariyer Planlaması başlıklı etkinlik düzenlendi.

DPÜ'de Kariyer Planlaması Etkinliği gerçekleşti.

Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özer Aydın ve çok sayıda öğrencilerimiz katıldı.

Bölümde Dr. Öğr. Üyesi Necmettin Çetin tarafından verilen Kariyer Planlaması dersi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, Kütahya Sanayi ve Ticaret Odası Genel Sekreteri Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil kariyer merkezlerinin mühendislik mesleği ile olan etkileşiminden bahsetti. Yüz yüze yapılan etkinlik aynı zamanda çevrim içi olarak da yayımlandı.

Etkinlik, hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Mayıs 2024, Salı / 183 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü mühendislik fakültesi, kütahya ticaret ve sanayi odası,