Yunus Emre DPÜ’de Etkinliklerle Anıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Türkçenin Sesi Anadolu’nun Kalbi Yunus Emre başlıklı etkinlikler düzenlendi.

DPÜ Eğitim Fakültesi, Türkçenin Sesi Anadolu'nun Kalbi Yunus Emre konulu etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Mehmet Âkif Ersoy Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, ... akademik ve idari personelimiz ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin panel bölümünde öğrencilerimiz Mehmet İlker Önder, Abdullah Toprak ve Abdullah Tutan, yaptıkları konuşmalarda Yunus Emre'nin hayatına, felsefesine ve eserlerine ilişkin katılımcıları bilgilendirdiler, öğrencilerimiz Ayşenur Kazan ve Fuat Yılmaz'ın Yunus Emre'nin şiirlerinden örnekler okuduğu etkinlikte Ahmet Tuna Tetik ve Fuat Taşçı isimli öğrencilerimiz ise Yunus Emre'nin yaşamından kesitleri konu alan tiyatro oyununu sahnelediler.

Etkinliğin sonunda Dekanımız Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, etkinlikte yer alan öğrencilerimize teşekkür belgesi sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Mayıs 2024, Salı / 268 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,