DPÜ’de Yerleşke İçi Ulaşım Çalışmaları

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesinde eğitim gören öğrencilerimiz için yönlendirici tabelalar yerleştirildi ve yol çalışmaları gerçekleştirildi.

DPÜ'de yönlendirici tabelalar yerleştirildi ve yol çalışması yapıldı.

Üniversitemiz Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı ve Kütahya Belediyesi iş birliğiyle Evliya Çelebi Yerleşkemizde bulunan binalara ulaşımın daha kolay sağlanması amacıyla yönlendirici tabelalar yerleştirildi ve bakım bekleyen yollarda onarım çalışması yapıldı.

Öğrencilerimizin ve dışarıdan gelen misafirlerimizin Rektörlüğümüze ilettiği taleplerden birinin daha yerine getirildiğini kaydeden Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, çalışmada emeği geçen personelimize ve paydaş kurumlara teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Mart 2024, Perşembe / 396 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, evliya çelebi yerleşkesi,