DPÜ’de Yetenek Yönetimi ve Kariyer Gelişimi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Cansın Çağ ve Nur Tüz’ün konuşmacı olarak katıldığı Yetenek Yönetimi ve Kariyer Gelişimi başlıklı etkinlik düzenlendi.

DPÜ’de Yetenek Yönetimi ve Kariyer Gelişimi başlıklı etkinlik gerçekleştirildi.

Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Konferans Salonu'nda Kariyer ve Mezun Merkezimiz tarafından düzenlenen LAV İşe Alım ve Kariyer Yöneticisi Cansın Çağ ve LAV İşe Alım Lideri Nur Tüz’ün konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğe, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Konuşmacılar etkinlik boyunca öğrencilerimize özgeçmiş hazırlama, meslek seçerken hangi konulara dikkat edilmeli, gidilen iş görümelerinde davranışlar ve giyim nasıl olmalı, kendimize uygun işi nasıl seçeriz gibi konularda bilgiler verdi.

Mülakat simülasyonu ile öğrencilerimize uygulamalı eğitim de verilen etkinlik, öğrencilerimizden gelen soruların yanıtlanmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü - 21 Ekim 2024, Pazartesi / 123 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,