DPÜ’den Dr. İbrahim Naci Eren ve Oğuz Akın İçin Anma Töreni

Simav’da ve özellikle üniversitemizde eğitim alanında çok sayıda çalışma gerçekleştiren ve imar faaliyetlerine öncülük eden Dr. İbrahim Naci Eren ve Eczacı Oğuz Akın, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin özel olarak hazırladığı programla anıldı.

DPÜ'de Dr. İbrahim Naci Eren ve Eczacı Oğuz Akın için anma töreni düzenlendi.

DPÜ Simav Dr. İbrahim Naci Eren Yerleşkesinde gerçekleşen programa Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Simav Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun, Simav Teknoloji Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Cafer Özkul, Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alaattin Kaçal, siyasi parti temsilcileri, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu Eren ve Akın ailelerinin üyeleri, fakültemizin ve meslek yüksekokulumuzun personeli ile öğrencilerimiz katıldı.

Programda Simav Yerleşkemize adını veren ve yerleşkemizdeki eğitim binaları ve laboratuvarların kurulmasına öncülük eden Dr. İbrahim Naci Eren ve eşi Müfide Eren ile yerleşkemizdeki dersliklerin inşasına önemli katkılar sunan Eczacı Oğuz Akın için dualar edildi. Anma töreninin ardından Dr. İbrahim Naci Eren, Müfide Eren ve Oğuz Akın anısına katılımcılara ikramda bulunuldu.

Anma töreninin Simav Teknoloji Fakültemizdeki Mavi Salon'da düzenlenen bölümünde ilk konuşmayı yapan Dekanımız Prof. Dr. Cafer Özkul, Dr. Eren ve Ecz. Akın'ın Simav'ın sosyal yaşamına ve en çok da eğitim faaliyetlerine etki ettiğini kaydetti.

Törende katılımcılara hitap eden Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kıızltoprak ise Dr. İbrahim Naci Eren ve Oğuz Akın'ın Simav'daki yerleşkemizin yapılarına ve eğitim faaliyetine sunduğu katkıların maddi anlamda ölçülemeyeceğini ifade etti. Her iki ismin de ilçenin eğitim faaliyetlerine sunduğu katkılarla Simav'ın geleceğine yön veren isimler olduğunu belirten Prof. Dr. Kızıltoprak, değişen koşullarla beraber öğrencilerimizin yeni ihtiyaçlarını karşılarken Simav halkının ve Simav merkezli kurumların desteklerini görmeye devam ettiklerini de sözlerine ekledi.

Simav Dr. İbrahim Naci Eren Yerleşkemizin gereksinimlerinin kaşılanması için imar faaliyetlerinde bulunan Dr. Rıza Özdemir, Nurhan Kazcıoğlu ve Melda Akın ile Simav Ticaret ve Sanayi Odası, Simav Beyce Birlik Turizm ve Kütahyalılar Simav-Gediz Otobüsçüler Kooperatifi'ne teşekkür belgeleri sunuldu.

Haberi Paylaş

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü - 21 Ekim 2024, Pazartesi / 120 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü simav teknoloji fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler