DPÜ’de 2. Kütahya Ulusal Sosyoloji Sempozyumu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültemizin Sosyoloji bölümü tarafından düzenlenen 2. Kütahya Ulusal Sosyoloji Sempozyumu’nun açılış oturumu Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın katılımıyla gerçekleşti.

Üniversitemizde 2. Kütahya Ulusal Sosyoloji Sempozyumu düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Konferans Salonu'nda düzenlenen sempozyumun açılış törenine Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Talip Karakaya, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ile davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende Sosyoloji Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Talip Karakaya'nın konuşmasının ardından, kürsüye gelen Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak  düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

Rektörümüzden ardından sempozyum kapsamında konuşma yapan Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Hüsamettin İnaç, Orta Doğu'da Kimlik Siyasetinin Etkileri başlıklı sunumuyla dinleyicilere bilgi verdi. Ardından Sosyoloji bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Erkan Çav ise Türkiye’de Kimlik Siyasetinin Toplumsal Sonuçları başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi.

Açılış töreninin tamamlanmasının ardından iki gün sürecek sempozyumdaki oturumlara başlandı. 2. Kütahya Ulusal Sosyoloji Sempozyumu kapsamında beş ayrı oturumda 22 konuşmacı tarafından sunumlar gerçekleştirilecek.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü - 17 Ekim 2024, Perşembe / 463 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü fen edebiyat fakültesi,