DPÜ’den Uluslararası Ekvador Afiş Bienali’nde Büyük Başarı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerimizden Sanem Can Özdil ve Ozan Özercan ile Dr. Öğr. Üyesi Resul Ay sosyal içerikli afiş alanında afişlerini sergilemeye hak kazandılar.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden Sanem Can Özdil ve Ozan Özercan ile Dr. Öğr. Üyesi Resul Ay uluslararası bir başarıya imza attılar.

Bu yıl düzenlenen Uluslararası Afiş Bienali, Öğrenci Çalışmaları, Hareketli Afişler, Reklam Tasarımları ve Sosyal İçerik Afişleri olmak üzere dört farklı kategoriye ev sahipliği yaptı. 77 ülkenin katıldığı ve toplamda 10.186 eserin yer aldığı bu prestijli etkinlikte, öğrencilerimiz ve akademisyenimiz sergileme ödüllerini kazandı.

Kazandıkları bu ödüller, sadece okulumuzu uluslararası düzeyde temsil etmekle kalmayıp aynı zamanda öğrencilerimizin özgün ve yenilikçi yaklaşımları sanat dünyasında önemli bir iz bırakmıştır.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Eylül 2024, Perşembe / 94 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,