DPÜ GSF’de Atatürk’ün Zaferi Karma Sergisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde düzenlenen Atatürk’ün Zaferi Karma Sergisi, protokol üyelerinin katılımıyla açıldı.

DPÜ'de Atatürk’ün Zaferi Karma Sergisi açıldı.

GSF Zafer Sergi Salonu'nda açılan sergiye, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve Güzel Sanatlar Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin ile akademik ve idari personelimiz katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, "Güzel Sanatlar Fakültemiz'in açtığı bu sergiyi, milletimizin kutlu günü 30 Ağustos'un arifesinde açtık. Anlatmaya kelimelerin yetmeyeceği bu büyük zaferi sanatla yorumlayan tüm öğretim üyelerimizi kutluyorum" dedi ve sergiye katkı sunan öğretim üyelerimize teşekkür etti.

Açılışın ardından protokol üyeleri ve katılımcılar sergi alanında yer alan ve biri yabancı 5 ayrı üniversiteden 38 sanatçının farklı tekniklerle hazırladığı 41 eseri inceledi. Sergiye katılan sanatçılar da eserleinin başında çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Ağustos 2024, Perşembe / 668 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı, dpü güzel sanatlar fakültesi,