DPÜ KGSMYO’da Geleneksel Yıl Sonu Sergisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulunda düzenlenen Geleneksel Yıl Sonu Sergisi, protokol üyelerinin katılımıyla açıldı.

DPÜ KGSMYO'da Geleneksel Yıl Sonu Sergisi açıldı.

GSF Frigya Sergi Salonu'nda İç Mekan Tasarımı, Grafik Tasarımı, Mimari Restorasyon ve Geleneksel El Sanatları programları ile düzenlenen sergiye, Kütahya Vali Vekili Aydın Börü, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Kütahya İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Murat Kırbaç, KGSMYO Müdürümüz Doç. Dr. Pınar Yazkaç ve KTBMYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erdem, akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Açılışın ardından protokol üyeleri ve katılımcılar öğrencilerimizin iki yıllık öğrenim döneminde elde ettiği kazanımları yansıttığı eserlerini tek tek incelediler. Öğrencilerimiz de eserleinin başında çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Haziran 2024, Pazartesi / 446 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü kütahya güzel sanatlar meslek yüksekokulu,