DPÜ Resim Bölümü Duvar Resim Teknikleri Sergisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde, Resim Bölümü öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı Duvar Resim Teknikleri Karma Sergisi düzenlendi.

DPÜ'de Duvar Resim Teknikleri Sergisi açıldı.

Frigya Sergi Salonu'nun ev sahipliği yaptığı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümü öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı serginin açılışına Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin, Kütahya Tanıtım Vakfı Genel Sekreteri Adil Özkan, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve sanatseverler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin "Duvar Resim Teknikleri dersi kapsamında hazırlanan serginin açılışında bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Sergimiz öğrencilerimizin özgün bakış açılarını ve yaratıcılıklarını gözler önüne seriyor. Her birinin emekleriyle şekillenen eserler, birer sanat eseri olmanın ötesinde, sanat yolculuğundaki ilerlemelerinin bir göstergesi" dedi.

Konuşmanın ardından açılışı yapılan ve 40 öğrencimizin Öğr. Gör Gökhan Akça'nın küratörlüğünde hazırladığı 100 eserin yer aldığı seramik duvar resim çalışmalarından oluşan sergi, 11 Haziran Salı gününe kadar açık olacak.

Sergiye ilişkin bir tebrik mesajı yayımlayan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, eserlerinize verdiğiniz emek ve ortaya koyduğunuz çaba takdire şayan. Bu süreçte gösterdiğiniz kararlılık ve özveri, gelecekteki başarılarınızın temelini oluşturacaktır. Verdiğiniz emeklerden dolayı sizleri tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Haziran 2024, Cuma / 502 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü güzel sanatlar fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler