DPÜ Bilimsel Üretimi Arttırmayı Hedefliyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin uluslararası akademik sıralamalarda en yüksek puanı elde eden akademisyenleri, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın başkanlığında, üniversitemizin yeni dönemdeki bilimsel yayın ve proje stratejilerinin ele alındığı toplantıda bir araya geldi.

DPÜ'nün bilimsel üretim stratejileri düzenlenen toplantıda ele alındı.

Rektörlük Toplantı Salonu'nda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak başkanlığında düzenlenen toplantıya, Bilimsel Araştırma Projelerinden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özer Aydın ve Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Enes Zengin ile üniversitemizin farklı akademik değerlendirme kuruluşları tarafından hazırlanan sıralamalarda ilk sıralarda yer alan akademisyenleri katıldı.

Düzenlenen toplantıda üniversitemizin akademik verimliliğinin nasıl arttırılabileceği, hem ulusal hem de uluslararası başarı sıralamalarında daha üst sıralara nasıl çıkarılabileceği ve akademik yayın ve araştırma projeleri sayılarını arttırmak için neler yapılabileceği konusunda neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantının sonunda Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, katılımcı öğretim üyelerimize teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Aralık 2023, Çarşamba / 836 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler