Başsavcı Uzun ve Başkan Tek’ten Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Uzun ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Savaş Tek, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ı ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Başsavcı Mehmet Uzun ve Adalet Komisyonu Başkanı Savaş Tek ile bir araya geldi.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Başsavcı Uzun ve Komisyon Başkanı Tek'e üniversitemiz ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Prof. Dr. Kızıltoprak, Başsavcı Uzun ve Başkan Tek'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve çalışmalarında başarılar diledi. Uzun ve Tek de ev sahipliklerinden dolayı Rektörümüze teşekkürlerini iletti ve görevlerinde başarı temennisinde bulundu.

Karşılıklı iyi dileklerinin sunulduğu görüşme, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Mayıs 2024, Perşembe / 546 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,