Rektörümüzden Down Cafe’ye Ziyaret

Kütahya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Bi Tebessüm Down Cafe’yi ziyaret etti.

Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Tebessüm Down Cafe'ye ziyarette bulundu.

Rektör Kızıltoprak, engelli bireylerin iş yaşamına katılımını teşvik eden mekanı ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi ve onların yaşamlarına dokundu. Engelli bireylerin yeteneklerini sergilemelerine olanak sağlayan bir platform olan Down Cafe'lerin toplumsal farkındalığın artmasına katkı sağladığını vurgulayan Prof. Dr. Kızıltoprak, engelli bireylerin potansiyellerini ortaya çıkarmak için daha fazla destek çağrısında bulundu.

Ziyaretin sonunda, Rektör Kızıltoprak, engelli bireylerin iş yaşamlarına toplumla uyum içinde katılımı konusundaki çabalarından dolayı kafe çalışanlarını ve yönetimini tebrik etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Mayıs 2024, Cuma / 1145 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,