DPÜ Heritage 2024 Fuarı’na Katıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, bu sene Aizanoi temasıyla İstanbul’da düzenlenen Heritage 2024 Restorasyon, Arkeoloji, Müzecilik, Kütüphanecilik Teknolojileri Fuarı’nda Müzeler Koordinatörlüğümüz tarafından temsil edildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Heritage 2024'e katıldı.

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bu yıl sekizincisi Aizanoi temasıyla düzenlenen Heritage 2024 Restorasyon, Arkeoloji, Müzecilik, Kütüphanecilik Teknolojileri Fuarı'nda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Müzeler Koordinatörlüğü tarafından Üniversitemizin Müzeleri ve Aizanoi Antik Kenti ile ilgili tanıtım yazıları fuar kataloğunda yer aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleriyle düzenlenen ve yoğun ilgi gören fuara İstanbul Valisi Davut Gül, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Bülent Gönültaş ve TÜRKSOY Genel Sekreteri Sultan Raev'in açılış konuşmaları ile başlayan Kütahya Valisi Musa Işın ve beraberindeki heyetin Kütahya'yı temsil ettilği etkinlikte Müzeler Koordiantörümüz Dr. Öğr. Üyesi Fatma Çağım Özcan, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi standında katılımcıları bilgilendirdi. Aizanoi Antik Kenti Kazı Başkanı olan öğretim üyemiz Prof. Dr. Gökhan Coşkun ise fuarda kenti tanıtan bir konferans verdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Mayıs 2024, Cumartesi / 771 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler