Rektörümüzden Tavşanlı ve Domaniç’e Ziyaretler

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Domaniç ve Tavşanlı’daki akademik birimlerimize ziyaretlerde bulundu.

Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'ın akademik birimlerimize ziyaretleri devam ediyor.

Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültemiz ile Domaniç Hayme Ana ve Tavşanlı Meslek Yüksekokullarımıza ziyarette bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, burada personelimizle yaptığı toplantılarda yönetim ilkelerini sıraladı ve şu ifadeleri kullandı:

Personelimizi akademik, idari ya da işçi olarak ayırmıyoruz. Hepimiz bir saatin dişlileri gibiyiz. Her birimizin bu kurumda bir görevi var. Akademik kadromuz akademik ve bilimsel üretim görevini layıkıyla yürütecek. Eğitim ve öğretime katkı bizim ikinci önceliğimiz. Herkes görevi kapsamında öğrencilerimize ve ülkemize katkı sunacak. Buraya gelen öğrenciler, bizimle temas kuran kişiler Kütahya Dumlupınar Üniversitesi markasının farkını görecek.

Üçüncü önceliğimiz paydaşlarımıza katkı. Kaymakamlıklar, belediyeler, sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere tüm paydaşlara katkı sunacağız. Paydaşlarımız bizim olmadığımız yerde eksikliğimizi hissetmeliler. Bizim kurum olarak toplumu aydınlatma görevimiz var. Tüm personelimiz, öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza yaklaşımında bu görevi içinde hissetmeli. Son olarak eğitimci şapkamız dışında sahip olduğumuz tüm şapkaları, üniversitenin dışında bırakacağız. Üniversitede herkese eşit yaklaşacağız. Üniversitede üyesi olduğumuz derneğe üye, desteklediğimiz takıma taraftar toplamayacağız.

Hepimiz sahip olduğumuz araç gereçlerin bakımlarını zamanında yaptıracağız. Bu cihazların bize bu milletin emaneti olduğunu unutmayacağız. Çevremizde olup bitenlerden öncelikle biz sorumluyuz. Aksayan işleri önce kendimiz çözmeye gayret edeceğiz. Kurum içinde de tam bir uyum içinde hareket edip sadece işimize odaklanacağız. Bizim bir hedefimiz de akademik teşvik alan sayımızı %100'e çıkarmak. Akademik teşvik almayan akademisyenimiz kalmayacak.

Yakında başlayacak yeni akademik yılın üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum. Hepimiz için verimli bir akademik yıl olmasını temenni ediyorum. En kısa sürede sizlerle yeniden görüşmeyi diliyorum.

Rektörümüz konuşmanın ardından birim yöneticilerinden ve personelimizden çalışma alanları ve birimde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

DOMANİÇ VE TAVŞANLI'DA PROTOKOL ÜYELERİNE NEZAKET ZİYARETİ

Ziyaretleri kapsamında Domaniç ve Tavşanlı'daki protokol üyelerine de nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi. Rektörümüz, bu kapsamda ilk ziyaretini Domaniç Kaymakamlığına yaparak Kaymakam Vekili Muhammed Furkan Okumuş ile bir araya geldi. Rektörümüz, meslek yüksekokulumuza sunduğu katkılardan dolayı Kaymakam Vekili Okumuş'a teşekkür etti.

Kaymakamlıktan Domaniç Belediyesine geçen Prof. Dr. Kızıltoprak, Belediye Başkanı Sahvet Ertürk'le buluştu. Rektör Kızıltoprak, meslek yüksekokulumuz ve öğrencilerimize yönelik çalışmalarından dolayı Başkan Ertürk'e teşekkürlerini iletti.

Son olarak Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasına konuk olan Kızıltoprak, buradaki konuşmasında Oda Başkanı Davut Efe'ye Üniversitemiz fakülteleri ve meslek yüksek okullarına ve öğrencilerimize yönelik ortak çalışmalara katkılarından dolayı  teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Ağustos 2023, Salı / 1138 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü tavşanlı meslek yüksekokulu, dpü tavşanlı uygulamalı bilimler fakültesi, dpü domaniç hayme ana meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler