DPÜ KSBMYO’da Objektiften Üniversitem Sergisi

DPÜ Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda (KSBMYO) Objektiften Üniversitem başlıklı fotoğraf sergisinin açılış töreni düzenlendi.

Üniversitemizin Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda Objektiften Üniversitem sergisi açıldı.

KSBMYO Fuaye Alanı'nda düzenlenen açılış törenine Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Gülteri Uyanık, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin, KSBMYO Müdürümüz Prof. Dr. Emre Sezici, Kütahya Teknik Bilimler MYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erdem, Yüzüncü Yıl Tarih Kültür ve Fotoğraf Derneği Başkanı Yaşar Saygılı, Kütahya Altı Nokta Körler Derneği Başkanı İsmail Barış, sanatçılar, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

MYO Müdürümüz Prof. Dr. Emre Sezici, açılış konuşmasında katılımcıları selamladı ve düzenlenen etkinlikte emeği geçen isimlere teşekkürlerini sundu.

Törende katılımcılara hitap eden Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, "Sanat olmasaydı insanlık herhalde hiçbir şekilde ilerleyemezdi. Sanat insanın insan olma vasıflarını kazandıran bir olgudur. Çok şanslıyz ki Kütahya şehri ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi sanatın pek çok yönünü barındırıyor. Başta Güzel Sanatlar Fakültemiz ve bugün itibariyle Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz binalarını sanata açan birimlerimiz olarak öne çıkıyorlar. Ben diğer birimlerimizin de bu sürece katılacağına inanıyorum. Düzenlediğimiz bu sergi de sanatı tüm üniversitemize yayma amacımızın bir yansıması. Şu anda Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde dört ayrı sanat etkinliği düzenliyoruz. Ben bundan gurur duyuyorum. Bugün burada bizlerle olan değerli protokol üyelerimiz, değerli akademisyenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi ve konuşmasını Faruk Nafiz Çamlıbel'in Sanat şiirinden okuduğu dörtlüklerle tamamladı.

Yarışmada ödül alan isimlere ödüllerinin verilmesinin ardından ve fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Nisan 2024, Cuma / 497 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü kütahya sosyal bilimler meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler