Tulu Porselen’den Rektörümüze Ziyaret

Tulû Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kılınç, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ı makamında ziyaret etti.

Tulû Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kılınç, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'la bir araya geldi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Tulû Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kılınç'a, Tulû Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Danışmanı Soner Sulamaz, Rektörümüz Süleyman Kızıltoprak'a ise rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Özer Aydın ve Prof. Dr. Ayhan Kahraman ile DPÜ Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörümüz Öğr. Gör. Bahar Yolvermez ve Öğrenci Konseyi Başkanvekilimiz Abdülmuttalip Şahan eşlik etti.

Tulû Porselen'in DPÜ'nün bu yıl gerçekleştireceği bahar şenliklerine vereceği desteğin ele alındığı ziyarette, kurumlar arası iş birliği olanakları da görüşüldü. Görüşmenin sonunda Rektörümüz, Ali Kılınç ve Soner Sulamaz'a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Kılınç ve Sulamaz da Rektörümüze ve heyetimize teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret karşılıklı hediye sunumunun ardından sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Nisan 2024, Pazartesi / 823 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,