DPÜ’de Bayramlaşma Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın davetiyle bayramlaşma töreni yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak üniversitemizin akademik ve idari personelleri ile bayramlaşma töreni düzenledi.

Bedesten'de düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Özer Aydın, Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür ve Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Rektör Danışmanlarımız Prof. Dr. Arif Kolay ve Doç. Dr. Erdal Aday, Genel Sekreterimiz Yusuf Çetin, Genel Sekreter Yardımcımız Murat Tekeli, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı. Etkinliğe katılan farklı akademik ve idari birimlerden personellere tek tek bayramlaşan Rektörümüz, görüşmeler sırasında ilgili birimlerde yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında da ayrıntılı bilgiler aldı.

Törende bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, katılımcıların bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Bayramlar, bizim toplum olarak bir olmamızın, iri olmamızın, diri olmamızın teminatı ve işaretidir. Geride bıraktığımız Ramazan ayının ve bayramın getirdiği manevi huzurun hem milletimiz hem de tüm İslam âlemi için sürmesini diliyorum. 

Değerli çalışma arkadaşlarım, üniversite siz olmazsanız olmayacak bir kurumdur. Sizin yapacağınız çalışmalarla bu kurum daha üst sıralara çıkacaktır. Özellikle birimlerimizin akreditasyon ve kalite çalışmalarına ağırlık vermelerinin üniversitemizi ulusal ve uluslararası sıralamalarda daha da yukarıya çıkaracağına eminim. Her gününüzün bayram neşesinde geçmesini diliyor, saygılarımı sunuyorum.

Tören rektör yardımcılarımız, dekanlarımız ve akademisyenlerimizin tebrik konuşmalarının ardından sonra erdi. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Nisan 2024, Pazartesi / 2454 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler