Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’tan Teknokent’e Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, üniversitemizin en büyük paydaşı olduğu Kütahya Tasarım Teknokent’i ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Tasarım Teknokent'i ziyaret etti.

30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Teknokent binasına gelen Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, ziyaretinde yönetim binasının yanı başında inşaatı devam eden ek binayı inceledi. 6.178 m2'lik alanda yükselen ve Teknokent'e yaklaşık 60 yeni firma ve kuluçka merkezleri kazandıracak olan ek binanın inşaatı hakkında yetkililerden son bilgileri aldı.

Prof. Dr. Kızıltoprak, DPÜ'nün yeni bilimsel atılımlara ev sahipliği yapabilmesi için söz konusu binanın bir an önce hizmete alınması gerektiğini kaydetti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Mart 2024, Çarşamba / 865 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, kütahya tasarım teknokent,