DPÜ Özel Kalem Müdürlüğü’nde Görev Değişimi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Özel Kalem Müdürlüğü görevine Öğr. Gör. Mustafa Çağrı Demir getirildi.

DPÜ Özel Kalem Müdürlüğü görevini Öğr. Gör. Mustafa Çağrı Demir devraldı.

Rektörlük makamında düzenlenen devir teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcılarımız, Prof. Dr. Özer Aydın, Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür, Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Genel Sekreterimiz Yusuf Çetin, müdürlük görevini devreden Ekrem Aygün, müdürlük görevini devralan Öğr. Gör. Mustafa Çağrı Demir katıldı.

Törende bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektörlük makamına bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı Ekrem Aygün'e teşekkür etti. Prof. Dr. Kızıltoprak, Öğr. Gör. Demir'e ise yeni görevinde başarı dileklerini iletti ve bu görev değişikliğinin üniversitemize hayırlı olmasını diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Nisan 2024, Pazartesi / 2362 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,