DPÜ ile Keramika Arasında İş Birliği Protokolü

DPÜ ile Keramika arasında mayıs ayında üniversitemizde düzenlenecek Bahar Şenlikleri’ne ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

DPÜ ile Keramika arasında iş birliği protokolü imzalandı.

DPÜ Rektörlük Makamı'nda gerçekleştirilen törene Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Keramika Genel Müdürü Emin Yüce, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız İbrahim Güer, DPÜ Öğrenci Konseyi Başkanvekili Abdülmuttalip Şahan ve öğrencilerimiz katıldı.

Protokol kapsamında Keramika, 14-16 Mayıs tarihlerinde DPÜ'de düzenlenecek bahar şenliklerinin sponsorlarından biri oldu. Sponsorluk anlaşması ile Keramika, şenliklerin maddi açıdan desteklenmesine katkıda bulunacak. Şenlikler kapsamında yerleşkemizde Keramika standı açılacak, çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek.

Törende bir konuşma yapan Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Keramika ile yapılan iş birliklerine bir yeni halkanın eklenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Bahar şenliklerimiz, öğrencilerimizin yarı yıl sonu sınavlarından önce eğlenmesi ve keyifli vakit geçirmesi için düzenlediğimiz önemli bir etkinlik. Keramika'nın sponsorluğuyla bu yılki şenliklerimiz daha da güzel geçecek. Katkılarından dolayı Sayın Emin Yüce’nin özelinde Keramika'ya teşekkür ediyorum." dedi.

Keramika Genel Müdürü Emin Yüce de, DPÜ ile iş birliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi ve kurum olarak bu önemli etkinliğe katkıda bulunmaktan gurur duyduklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Rektör Kızıltoprak ve Yüce, iki kurum arasındaki iş birliğini öngören protokolü imzaladılar.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Mart 2024, Çarşamba / 634 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, bahar şenlikleri,

Bu Kategorideki Diğer Haberler