Öğrencimiz Orhan’dan Yapay Zeka ile Görsel Tasarım Yarışması’nda Birincilik

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Yusuf Ali Orhan, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) tarafından düzenlenen Yapay Zeka ile Görsel Tasarım Yarışması’nda birinci oldu.

DPÜ öğrencileri Yapay Zeka ile Görsel Tasarım Yarışması'nda dereceler elde etti.

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı tarafından 'Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye’nin Geleceğini Hayal Ediyoruz!' sloganıyla düzenlenen Yapay Zeka ile Görsel Tasarım Yarışması'nda birinciliği Güzel Sanatlar Fakültemizin Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencisi Yusuf Ali Orhan kazandı. 132 katılımcının 300’ü aşkın eserle katıldığı yarışmaya başvuran öğrencilerimizden Beyza Irk da tasarımıyla yarışmada finale kalan son 10 eser arasında yer alarak önemli bir başarıya imza attı.

Elde edilen başarıyla ilgili X hesabından bir mesaj yayımlayan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye’nin Geleceğini Hayal Ediyoruz’ adlı tasarım yarışmasında birinci, Beyza Irk ise aynı yarışmada finalist olmuştur. Öğrencilerimi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü olarak öğrencilerimiz başta olmak üzere onları yarışmaya teşvik eden Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığına ve Öğr. Gör. Ceyda Bayrakdar'a teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.

Yusuf Ali Orhan'ın tasarımı

 

Beyza Irk'ın tasarımı

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Aralık 2023, Cumartesi / 709 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü güzel sanatlar fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler