DPÜ GSF Kütahya Belediyesinin Yarışmasında Ödülleri Topladı

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen Kentini Kendin Tasarla sloganıyla başlatılan Benim Kütahya’m Bilgilendirme Levhası ve Tabela Tasarım Yarışması’nda dereceye giren DPÜ GSF öğrencilerine ödülleri düzenlenen törende verildi.

Kütahya Belediyesinin Benim Kütahya’m Bilgilendirme Levhası ve Tabela Tasarım Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu.

Belediye Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende Üniversitemizi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin, yarışmaya çalışmalarını gönderen akadisyenlerimizi ve öğrencilerimiz temsil etti. Dekan Mercin ile birlikte seçici kurulda görev alan Doç. Eren Evin Kılıçkaya, Öğr. Gör. Gökhan Akça, Öğr. Gör. Adem Dönmez ve Öğr. Gör. Erdoğan Dizdar da düzenlenen törende yer aldılar.

DPÜ GSF ÖDÜLLERİ TOPLADI

Kütahya merkezinde bulunan iş yerleri ile cadde ve sokak tabelalarının çini sanatı kullanılarak yeniden hazırlanmasının, eskileriyle yer değiştirilerek kent estetiğinin geliştirilmesinin ve kent kimliğinin öne çıkarılmasına katkı sağlanmasının amaçlandığı projede Üniversitemizin Güzel Sanatlar ve Mimarlık fakültelerinin öğretim üyeleri, Kütahya'nın önde gelen sanatçıları, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları seçici kurul olarak görev aldı.

Kurul üyelerince yapılan değerlendirmelerde, 114 proje arasından 7 proje ödüle hak kazanırken, 30 proje de sergilenmeye layık görüldü. Birinci kategoride verilen ilk iki ödülü DPÜ GSF'den mezun öğrencilerimizden Gülsüm Atasoy ve Rabia Eğiren aldı. Öğrencilerimiz, Abdulsalam Balkhi, Dilan Özer, Manolya Kara, Mine Nur Şener, Meltem Kaya, Nilüfer Soudi, Nurdan Er, Taha Karahan, Yiğit Ali Civan, Yasemin Altın, Melis Sena Oturak. Hamza Jafarov, Hanan Musallam ve Lames Salameh ise sergilenme başarısı kazandı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Aralık 2022, Perşembe / 862 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü güzel sanatlar fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler