Simav Teknoloji Fakültemizde Akademik Teşvik Ödülleri Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2020 Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarını açıklamasının ardından Simav Teknoloji Fakültemizde başarılı akademisyenlerimiz için tören düzenlendi.

DPÜ Simav Teknoloji Fakültesindeki Akademik Teşvik Ödülleri Töreni’nde başarılı akademisyenlerimiz ödüllendirildi.

Üniversitemizin Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2020 yılı Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarının açıklamasıyla, Üniversitemizde görev yapan ve akademik teşvik almaya hak kazanan öğretim üyelerimiz ve öğretim elemanlarımız için görev yaptıkları akademik birimler özelinde çevrim içi tören düzenlendi.

Bu kapsamda Simav Teknoloji Fakültemizde düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, aynı zamanda Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı olan rektör yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas, rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, Prof. Dr. Mustafa Aydın, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur ve fakültemizde görev yapan akademisyenlerimiz katıldı. Dört akademisyeninin akademik teşvik almaya hak kazandığı başvurular sonucunda Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Aktaş fakültemizdeki en yüksek puanı elde etti.

PROF. DR. GAVAS: SİMAV'DA AKADEMİSYENLERLE BİRLİKTE YÖNETİCİLER DE YETİŞİYOR

Törende bir konuşma yapan Rektör Yardımcımız ve Simav Teknoloji Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Muammer Gavas şu ifadeleri kullandı:

2009 yılında kurulan Simav Teknoloji Fakültesi, Türkiye’de en küçük nüfusa sahip olup mühendis yetiştiren fakültelerin başında geliyor. Sahip olduğumuz 6 bölümde 24 akademik, 26 idari personelimiz ve 597 öğrencimizle eğitimi hayatımıza devam ediyoruz. Küçük yerde yaşamanın kolaylıklarıyla beraber zorlukları da var. Bazı arkadaşlarımızın hiç yüksek lisans doktora dersi yok. Buna karşın arkadaşlarımız büyük fedakârlık göstererek bir çoğu profesörlüğe kadar yükseldi ve akademik faaliyetlerini burada sürdürüyorlar. Bunun için ben öğretim üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Fakültemizin gelişmesinde katkısı olan, elindeki imkanların hepsini fakültemiz için harcayan öğretim elemanları ile idari personelimize de teşekkür ediyorum. Simav'daki yerleşkemizin kuruluşunda ve gelişmesinde büyük destekleri olan Dr. İbrahim Naci Eren'e, Ecz. Oğuz Akın'a ve İş İnsanı Şeref Kazcıoğlu'na bu vesileyle üniversitemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Simav Teknoloji Fakültesi akademik personelin yanı sıra artık yönetici yetiştiren bir fakülte durumuna geldi. Üniversitemizin imkânlarını Simav Teknoloji Fakültesi için de kullandığı için rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal’a teşekkür ediyorum.

PROF. DR. UYSAL: SİMAV BULUNDUĞU BÖLGEYE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal da başarılı akademisyenlerimizi tebrik ederek şunları söyledi.

Simav Teknoloji Fakültemiz bulunduğu bölgeye hem akademisyen hem idareci yetiştiriyor ve bu anlamda büyük katkı sağlıyor. Simav'ı ve fakültemizi çok önemsiyoruz. Buradaki olumlu gelişmelerden çok büyük memnuniyet duyuyoruz. Bununla beraber yaşanan olumsuzluklardan da en kısa sürede haber olmak ve sizlerle birlikte Fakültemizi daha iyiye götürmek için elimizden geleni yapalım. Akademik teşvik kazanan akademisyenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

AKADEMİK TEŞVİK KAZANAN AKADEMSİYENLERİMİZ

Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun değerlendirmesi sonucunda akademik teşvik almaya hak kazanan akademisyenlerimizin isimleri şöyle sıralandı:

  • Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Aktaş
  • Dr. Öğr. Üyesi Ömer Kasım
  • Dr. Öğr. Üyesi Sevda Engin
  • Dr. Öğr. Üyesi Yakup Yıldız

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Şubat 2021, Çarşamba / 1212 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü simav teknoloji fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler