DPÜ’de Engellerimizle Güçlüyüz Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emre Kuruoğlu Tırmanma Duvarı önünde Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Engellerimizle Güçlüyüz Etkinliği gerçekleştirildi.

DPÜ'de Engellerimizle Güçlüyüz etkinliği düzenlendi.

Emre Kuruoğlu Tırmanma Duvarı önünde düzenlenen etkinliğe Kütahya Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, Müdür Yardımcısı Hüseyin Keleş, Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erdem, Engelsiz Öğrenci Birimi Koordinatörümüz Prof. Dr. Nilüfer Dalkılıç, Kütahya Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi (OÇEM), akademik ve idari personelimiz, Dağcılık, Engelsiz Hayat ve Risk Topluluğu öğrencilerimiz katıldı.

Etkinliğe eğitimci olarak katılım sağlayan Dağcılık Topluluğu Danışmanı olan akademisyenimiz Öğr. Gör. Bülent Buldu'nun gözetiminde Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi öğrencileri tırmanma duvarına tırmandılar. Tırmanma Duvarı Platformu üzerinde oluşturulan stantta misafir öğrencilerimize yönelik yüz boyama etkinliği yapıldı. Müzik eşliğinde yapılan etkinlikler boyunca misafir öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdi.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ve katılımcılara ikramlarla tamamlandı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Nisan 2024, Perşembe / 238 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,