DPÜ Pazarlar MYO’da Bahar Şenliği Başlıyor

Üniversitemizin Pazarlar Meslek Yüksekokulu tarafından 6 Mayıs günü Hıdrellez ve Bahar Şenliği düzenlenecek.

Pazarlar MYO, Hıdrellez ve Bahar Şenliği için hazırlıklarını tamamladı.

Meslek yüksekokulumuzun bahçesinde bu yıl ilk kez yapılacak Pazarlar MYO Hıdrellez ve Bahar Şenliğine, Pazarlar Kaymakamlığı ve Pazarlar Belediyesi de destek verecek.

6 Mayıs Pazartesi günü düzenlenecek Bahar Şenliği, bahar ateşinin yakılması, yemek ikramı, eğlence ve çeşitli yarışmalarla sürdürülecek ve tüm vatandaşlarımızın katılımına açık olacak.

Şenlik hakkında bir açıklama yayımlayan yöre halkını şenliğe davet eden Pazarlar MYO Müdürümüz Doç. Dr. Erdal Aday, “Sevinçler ve güzellikler birlikte paylaşılırsa büyür, çoğalır. Biz de MYO olarak öğrencilerimiz ve halkımızla birlikte mutlulukları, güzellikleri birlikte paylaşalım istedik. Şenliğimize herkes davetlidir” dedi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Mayıs 2024, Cumartesi / 344 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü pazarlar meslek yüksekokulu,