İş Dünyası DPÜ İNOVEL 24’te Buluştu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından düzenlenen İNOVEL 24’ etkinliğine iş dünyasından önemli isimler katıldı.

DPÜ İNOVEL 24’ etkinliği düzenlendi.

İnovasyon ve Liderlik Topluluğumuz tarafından Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğin açılış törenine Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özer Aydın, akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz ve davetliler katıldı.

Etkinliğin açılışında Eyüp Kahveci, Prof. Dr. Özer Aydın ve İnovasyon ve Liderlik Topluluğu Başkanı Mustafa Berkay Yiğit tarafından açılış konuşmalarında düzenlenen etkinliğin Kütahya’daki iş dünyasına ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerinin kariyer planlamalarına büyük bir katkı sunduğu ifade edildi.

Protokol konuşmalarının ardından etkinliğin konferans bölümü başladı. İki gün süren etkinliklerde Exxen Platformu Müşteri Başarısı Menajeri Kaan Adıgüzel, Türk Telekom Bursa Bölgesi İnsan Kaynakları Müdürü Nergiz Çavuşoğlu, Sosyal Medya İçerik Üreticisi Aykut Elmas, Atasun Optik Bilgi Teknolojileri Çözümleri Yöneticisi Serpil Akköse, Kia Teknik Eğitim Müdürü İzzet Kahraman, Taze Akademi’nin Kurucusu Hüseyin Başoğul, Siemens Satış ve Pazarlama Müdürü Orhan Genç, HAVELSAN İnovasyon ve Girişimcilik Takım Lideri Bürge Öztürk, Hasbro Türkiye Satış Müdürü Ali Murathan Dikel ve Daikin Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Olcay Avcı tarafından katılımcılara konferanslar verildi.

Konferansların yanında fuaye alanında hediye ve satış alanları olan, çeşitli çekilişlerin yapıldığı ve oluşturulan oyun katını katılımcılara açan etkinlik, katılımcı belgelerinin teslimi ile sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 05 Mayıs 2024, Pazar / 433 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler