DPÜ GSF’den Dumlupınar’da 30 Ağustos Sergisi

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri tarafından hazırlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı temalı karma sergi, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın katılımıyla açıldı.

DPÜ GSF'nin 30 Ağustos sergisi açıldı.

Dumlupınar'daki Atatürk Karargâh Evi önünde düzenlenen sergiyi ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, serginin açılışını yaptı ve afiş olarak hazırlanan 32 eseri inceledi.

Sergilenen eserleri çok beğendiğini ifade eden Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, "Güzel Sanatlar Fakültemizin zafere tanıklık eden Atatürk Karargâh Evi'nde açtığı bu sergiyi, milletimizin kutlu günü 30 Ağustos'ta açtık. Anlatmaya kelimelerin yetmeyeceği bu büyük zaferi sanatla yorumlayan tüm öğretim üyelerimizi kutluyorum" dedi ve sergiye katkı sunan öğretim üyelerimize teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Ağustos 2023, Çarşamba / 903 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü güzel sanatlar fakültesi,