Rektörümüzden Altıntaş ve Dumlupınar’a Ziyaretler

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Altıntaş ve Dumlupınar meslek yüksekokullarımıza ziyaretlerde bulundu.

Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'ın akademik birimlerimize ziyaretleri sürüyor.

Altıntaş ve Dumlupınar meslek yüksekokullarımıza ziyarette bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, burada personelimizle yaptığı toplantılarda yönetim ilkelerini akademik, sanatsal ve sportif üretim, eğitim ve öğretime katkı, paydaşlarımıza katkı, toplumu aydınlatma ve eğitimci kimliği dışındaki tüm aidiyetleri üniversite kapısının dışarısında bırakma olarak sıraladı.

Rektörümüz konuşmanın ardından birim yöneticilerinden ve personelimizden çalışma alanları ve birimde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

ALTINTAŞ VE DUMLUPINAR'DA PROTOKOL ÜYELERİNE NEZAKET ZİYARETİ

Ziyaretleri kapsamında Altıntaş ve Dumlupınar'daki protokol üyelerine de nezaket ziyaretleri gerçekleştiren Rektörümüz, bu kapsamda ilk ziyaretini Altıntaş Kaymakamlığına yaparak Altıntaş Kaymakam Vekilliği görevini yürüten Hüseyin Bozoğlan ile bir araya geldi. Prof. Dr. Kızıltoprak her iki meslek yüksekokulumuza sunduğu katkılardan dolayı Kaymakam Bozoğlan'a teşekkürlerini sundu.

Ardından Altıntaş ve Dumlupınar belediyelerini ziyaret eden Rektörümüz, belediye başkanları Arif Teke ve Şemsettin Akağaç ile yaptığı görüşmelerde meslek yüksekokullarımıza ve öğrencilerimize yönelik çalışmalarından dolayı belediye başkanları Teke ve Akağaç'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Protokol ziyaretlerinin ardından Dumlupınar Şehitliğini de ziyaret eden Prof. Dr. Kızıltoprak, burada şehitlerimiz için dua etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 28 Ağustos 2023, Pazartesi / 577 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü altıntaş meslek yüksekokulu, dpü dumlupınar meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler