Emet MYO’da Meslek Yüksekokulları Koordinatörler Toplantısı

DPÜ Meslek Yüksekokulları Koordinatörler (MEYOK) Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal başkanlığında Emet MYO’da gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Kâzım Uysal, MEYOK toplantısında meslek yüksekokullarımızın müdürleri ile buluştu.

Emet MYO Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Rektörümüzün yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas ve Prof. Dr. Şahmurat Arık ile meslek yüksekokulumuzun müdürleri ve idarecileri katıldı.

Toplantıda, Kütahya Dumlupınar Üniversitesine bağlı meslek yüksekokullarının genel sorunları ve açılması düşünülen programlar görüşüldü.

REKTÖRÜMÜZ ÖĞRENCİLERİMİZLE GÖRÜŞTÜ

Öte yandan toplantı öncesinde Emet MYO'da yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Prof. Dr. Kâzım Uysal, MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Vedat Bakır ve beraberindeki heyet eşliğinde derslikleri, laboratuvarları, spor sahasını, amfiyi inceledi.

Rektör Uysal, daha sonra kantinde bulunan öğrencilerimizle bir süre sohbet etti ve kendine iletilen istek ve önerilerini dinledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Mayıs 2022, Çarşamba / 789 defa okundu.