DPÜ’de İki Sosyal Sorumluluk Projesi Birden

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Risk Topluluğu Askıda Giysi ve Fidan Dikim etkinliği gerçekleştirdi.

DPÜ’de iki ayrı sosyal sorumluluk projesine imza atıldı.

Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültemizin önünde düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız İbrahim Gürer, Risk Topluluğu danışmanlığını yürüten öğretim üyemiz Prof. Dr. Nilüfer Dalkılıç, personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Projenin açılışında konuşan Prof. Dr. Nilüfer Dalkılıç, Askıda Giysi Projesinin Kütahya Dumlupınar Üniversitesi için artık bir geleneğe dönüştüğünü kaydederek çok sayıda kıyafetin DPÜ’ye teslim edildiğini ve bu kıyafetlerin de DPÜ GiysiBank aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını kaydetti. Prof. Dr. Dalkılıç, Risk Topluluğu olarak Üniversiemize onlarca fidanın dikilmesine öncülük edecekleri için mutlu ve gururlu olduklarını söyleyerek başta Prof. Dr. Ayhan Kahraman olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kahraman, DPÜ’nün her zaman sosyal projeleriyle öne çıkan bir eğitim olduğunu kaydederek “DPÜ Risk Topluluğumuz, Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültemiz ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız ile böylesine anlamlı iki projeye imza attı. Sosyal dayanışmanın, çevre bilincinin, gençliğin ve dinamizmin bir araya geldiği bu etkinlikten dolayı öğrencilerimizi ve danışmanları Prof. Dr. Dalkılıç’ı tebrik ediyorum” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Evliya Çelebi Yerleşkemize fidan dikim gerçekleştirildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Nisan 2024, Çarşamba / 2201 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü kütahya uygulamalı bilimler fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler