DPÜ’de 5. Geleneksel Engelsiz Çocuk Şenliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz Hayat Topluluğunun paydaş olduğu, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Engelsiz Hayat Topluluğu ile birlikte düzenlenen 5. Geleneksel Engelsiz Çocuk Şenliği Germiyan Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

DPÜ Engelsiz Hayat Topluluğunun paydaşı olduğu 5. Geleneksel Engelsiz Çocuk Şenliği düzenlendi.

Germiyan Yerleşkesinde düzenlenen etkinliğe, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şahmurat Arık, Kütahya İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Murat Kırbaç, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Fatma Uz, Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Necati Yakup Ünallı ile Proje Eğitim ve Kültür, İnovasyon ve Liderlik, Analitik Düşünce, Liderlik ve İdealist, Müzik, Dans, Kalite, Kızılay, LÖSEV topluluklarımız, akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Etkinliğe 80. Yıl İlkokulu, Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Özel Eğitim Anaokulu'ndan öğrenciler katılım gösterdi.

Gün boyu süren etkinlikte çocuklar müzik eşliğinde oyunlar oynayarak izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile öğrenci topluluklarının destekleri ile katılım gösteren STK üyelerine ve özel eğitim okullarının öğrencilerine mısır ve pamuk şeker ikram edildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Mayıs 2022, Salı / 586 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler