İslami İlimler Fakültemizde Akademik Yükseltme Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinde görev yapan öğretim üyelerimiz için akademik yükseltme töreni gerçekleştirildi.

İslami İlimler Fakültemizde akademik yükseltme töreni düzenlendi.

Fakültemizin Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas, İslami İlimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali Çelik ve Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur ile öğretim üyelerimiz katıldı.

Törende konuşan Dekanımız Prof. Dr. Ali Çelik, akademik yükseltmeye hak kazanan öğretim üyelerimizi kutlayarak başarılarının devamını diledi. Prof. Dr. Kâzım Uysal ise akademik kadroları hak sahiplerine vermeyi sürdürdüklerini söyleyerek akademik yükselmeye hak kazanan öğretim üyelerimizi kutladı. İslami İlimler Fakültesinin Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin en kıymetli parçalarından olduğunu ifade etti.

Törende, doçent unvanına yükselen öğretim üyemiz Ömer Faruk Erdoğan ve Dr. Öğr. Üyesi unvanına yükselen Selim Tekin'e cübbeleri Rektörümüz tarafından giydirildi ve öğretim üyelerimize günün anısına hediyeleri sunuldu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Aralık 2020, Perşembe / 1631 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler