Rektörümüzden ROKETSAN’a Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, Ankara’daki Roket Sanayii ve Ticaret A.Ş.’ye (ROKETSAN) bir ziyarette bulundu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, ROKETSAN'a ziyarette bulundu.

ROKETSAN'ın Ankara'daki genel merkezinde Operasyonlar ve Enerjik Sistemler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Göçmez ve Harp Başlığı ve Piroteknik Sistemler Direktörü Dr. Bekir Narin tarafından karşılanan Rektörümüze, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez eşlik etti.

Görüşmede iki kurum arasında iş birliği ve hayata geçirilebilecek projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Görüşmenin sonunda Prof. Dr. Kâzım Uysal, Ahmet Göçmez'e minyatür bir tablo sundu. Göçmez ve Narin de ziyaretlerinden dolayı Rektörümüze ve Rektör Yardımcımıza teşekkürlerini ilettiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Kasım 2019, Çarşamba / 2755 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,