Prof. Dr. Mustafa Aydın’dan KTBMYO’ya Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Aydın, üç yıl müdürlük görevinde bulunduğu Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aydın, Kütahya Teknik Bilimler MYO'yu ziyaret etti.

2012-2015 yılları arasında KTBMYO Müdürlüğü görevini de yürüten  Prof. Dr. Mustafa Aydın, meslek yüksekokulumuzun öğretim üyeleriyle toplantı salonunda bir araya geldi.

Meslek yüksekokulumuzun çalışmaları hakkında bilgi alan Prof. Dr. Aydın, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.

Toplantının ardından MYO müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erdem ile bir görüşme gerçekleştiren Aydın, görüşmenin sonunda Erdem'e çalışmalarında başarılar diledi.

Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuzdan yapılan açıklamada Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aydın’a ziyaretinden dolayı teşekkür edildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Eylül 2019, Cuma / 1825 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu, @osmaniye,