Rektörümüz Kazım Uysal’dan Vali Toraman’a Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman’ı makamında ziyaret etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğüne atanan ve göreve başlayan Prof. Dr. Kazım Uysal beraberinde DPÜ Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Atilla Batur’la, Vali Dr. Ömer Toraman’ı makamında ziyaret etti..

Valilik makamında sohbet şeklinde gerçekleşen görüşmenin sonunda Vali Toraman, Uysal'a hayırlı olsun temennisinde bulunup çalışmalarında başarılar diledi

Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal da görüşmenin sonunda Vali Toraman görevinde başarılar dileyerek teşekkürlerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Temmuz 2019, Salı / 2592 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,