TEMA Topluluğumuz ve Dumlupınar Koleji El Ele

DPÜ TEMA Topluluğu ve Kütahya Özel Dumlupınar Koleji öğrencileri Evliya Çelebi Yerleşkemizdeki göl kenarında ağaç diktiler ve çevreyi temizlediler.

Üniversitemizin TEMA Topluluğu ve Eğitim Fakültesi öğrencilerimiz ile Kütahya Özel Dumlupınar Koleji öğrencileri, üniversitemizin gölünün çevresinde temizlik ve ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdiler.

TEMA Topluluğu ve DPÜ Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Sibel Işık Mercan’ın öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, geleceğin öğretmenlerini yetiştiren Üniversitemizin Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü öğrencileri ve yerleşkemiz içinde eğitim veren Kütahya Özel Dumlupınar Koleji 4-A sınıfı öğrencileri üniversitemizdeki yapay gölde bir araya geldiler.

Etkinlik için hazırlanan uyarı afişlerini seçen Dumlupınar Koleji öğrencileri daha sonra bu afişleri herkesin görebileceği yerlere astılar. Dr. Öğr. Üyesi Sibel Işık Mercan’dan ve öğrencilerimizden de hangi atıkların çöp sayılıp sayılamayacağını öğrenen 4. sınıf öğrencileri keyifli dakikalar yaşadılar.

Kütahya Özel Dumlupınar Koleji 4-A Sınıf Öğretmeni Sabri Dağhan öğrencilerini yanına toplayarak bir sedir fidanını toprakla buluşturdular. Dağhan öğrencilerine bir ağacın nasıl dikilmesi ve yetiştirilmesi gerektiğini anlatırken öğrencileri onu ilgiyle izlediler. Sedir fidanına hep birlikte can suyu veren Dumlupınar Koleji öğrencileri, ağaçlarına 4-A adını verdiler.

Etkinlik, Dumlupınar Koleji ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü öğrencilerimizin birlikte göl çevresinde çöp toplamasıyla sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Ekim 2018, Salı / 2456 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler