Rektörümüzden Diyanet İşleri Başkanlığına Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halis Aydemir ve Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Bülent Cırık Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’i makamında ziyaret etti. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e teşekkür etti.

Gerçekleştirilen görüşme kapsamında, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Ekim ayı içerisinde yeni binasına kavuşacak olan Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi’nin açılışına davet edildi. Ayrıca Prof. Dr. Mehmet Görmez, hâlihazırda çalışmaları devam eden ve uluslararası katılımının beklendiği kongresinin açılış konuşmasını yapması için davet edildi. Davetleri olumlu karşılayan Prof. Dr. Mehmet Görmez'e teşekkürlerini ileten Üniversite yönetimimiz, Diyanet İşleri Başkanlığı ile benzer konularda işbirliği yapmak istediklerini de belirtti.

Gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören Kütahya’nın yetiştirdiği Ressam, Neyzen, Minyatürist Ahmet Yakupoğlu’nun eserlerinden oluşan T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresinin Başkanlığında basımı gerçekleşen 2 Ciltlik Anadolu ve İstanbul isimli kitabı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’e hediye takdim etti. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Mart 2017, Çarşamba / 2341 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler