Öğrencilerimizin Çanakkale Kutlaması Simavlıları 101 Yıl Öncesine Götürdü

Simav Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıl kutlamaları kapsamında gün içerisinde gerçekleştirdikleri çeşitli etkinliklerle vatandaşları 101 yıl öncesine götürdü.

Yaklaşık  bin 500  dolayında öğrencimizin katılımı ile gerçekleşen etkinlikler kapsamında Cumhuriyet Meydanında toplanan 2 bin dolayında vatandaşa bulgur pilavı ile hoşaf dağıtan öğrenciler akşam da Simav Mehteran Takımı önderliğinde halkında katılımları ile birlikte kahramanlık marşları eşliğinde Orman İşletme Müdürlüğü binası önünden Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü. Burada saygı duruşu ve İstiklal marşı okuduktan sonra dağınındı. Daha sonra Belediye Yeni Düğün salonunda Meslek Yüksekokulu Öğrencileri tarafından hazırlanarak sahnelen tiyatro oyunu Simavlılardan tam not aldı.

Simav Meslek Yüksek Okul Müdürümüz Doç. Dr. Rüştü Güntürkün, öğrencilerden gelen Çanakkale Zaferinin 101 yıl kutlama teklifine olumlu yaklaştıklarını söyledi. Etkinliklere yaklaşık Bin 500 dolayında öğrencinin katıldığını ifade eden Güntürkün, "Öğrencilerimiz gerçekleştirdikleri etkinliklerle hem bizi hem de Simavlıları coşkulu zaferin yaşandığı 101 yıl öncesine götürdüler. Bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerimiz devam edecek. Etkinlerin gerçekleşmesinde bize destek veren ve katkı sağlayanlara teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Simav Meslek Yüksek Okulumuz öğrencilerinin Belediye Yeni Düğün Salonu’nda gerçekleştirdiği tiyatro etkinlik programına Garnizon Komutanı, Belediye Başkan Vekili, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı, Daire Müdürleri, Simav Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Rüştü Güntürkün, Öğretim Elemanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Protokolün tiyatroda görev alan öğrencileri tebrikleri ile program sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Mart 2016, Salı / 1736 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler