Gediz MYO’da Futbol Turnuvasi Sona Erdi

Gediz Meslek Yüksekokulumuzda, Mustafa Dayioglu Spor Tesisleri hali sahasinda düzenlenen turnuva, ögrencilerimizin yogun ilgi gösterdigi, heyecanli final maçiyla sona erdi. Toplam 16 takimin, 128 ögrencinin katildigi futbol turnuvasinda birinci, ikinci ve üçüncü olan takimlara sponsorlarin çesitli hediyeleri ve kupalari verildi.

Turnuva birincisi takima kupalarini, Gediz Kaymakami Avni Kula, turnuva ikincisi takima kupasini okul müdürümüz Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoglu, turnuva üçüncüsü takima ise, Ilçe Emniyet Müdürü Haci Çaglar tarafindan takdim edildi.

Gediz MYO Müdürümüz Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoglu, kupa törenine katilan,  Gediz Kaymakami Avni Kula’ya, Ilçe Emniyet Müdürü Haci Çaglar’a ve okulumuzda takimlarin olusumunda destek veren basta idarecilerimize, degerli hocalarimiza, okul personeline, turnuvayi destekleyen sponsor olan esnaflara ve okulumuzda egitim gören ve tüm ögrencilerimize, desteklerinden dolayi tesekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Aralık 2014, Perşembe / 2144 defa okundu.

Etiketler : dpü,