Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK Unutulmadi

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramizdan ayrilisinin 76. Yildönümü Anma Programi, Kütahya Valiligi önünde Atatürk Anitina Çelenk Sunma Töreniyle baslayip sonrasinda Kütahya Belediyesi Kültür ve Ticaret Merkezinde devam etti. Valiligin organize ettigi anma törenine Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan katildi.

Kütahya Belediyesi Kültür ve Ticaret Merkezi'nde Saygi Durusu ve Istiklâl Marsimizin okunmasiyla baslayan Anma Programinda; günün anlam ve önemini belirten açilis konusmasinin ardindan Fatih Anadolu Lisesi ögrencileri tarafindan siirler okunup, Oratoryo seslendirilerek, Zeybek gösterisi yapildi. Programda resim, siir ve kompozisyon yarismalarinda dereceye giren ögrencilere Vali Serif Yilmaz ve protokol üyelerince ödülleri takdim edildi.

Anma Programi kapsaminda Kültür Merkezinde düzenlenen “Atatürk” konulu yagli boya resim ve fotograf sergisi Vali Serif Yilmaz ve diger protokol üyeleri tarafindan gezildi.

Ayrica Üniversitemizde, Rektör Yardimcilarimiz Prof. Dr. Yunus Erdogan, Prof. Dr. Kaan Eraslan, Genel Sekreterimiz Oguz Yosumaz, idari ve akademik personelimizin katildigi anma töreni gerçeklestirildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Kasım 2014, Pazartesi / 2203 defa okundu.

Etiketler : dpü, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü, dpü kadın hentbol takımı, dpü sualtı hokeyi takımı,

Bu Kategorideki Diğer Haberler