DPÜ Emet MYO’da Çocuk Şenliği

Üniversitemizin Emet Meslek Yüksekokulumuz tarafından Çocuk Şenliği gerçekleştirildi.

DPÜ Emet Meslek Yüksekokulumuzda 1. Çocuk Şenliği düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuz gerçekleşen şenliğe Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Vedat Bakır, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Mehmet Kılıç ve Öğr. Gör. Nesrin Açıkgöz, Emet Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Ramazan Seval, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ile çok sayıda vatandaş ve çocuk katıldı.

Etkinlikte Emet İlçesinde öğrenim gören 4-6 çocuklara yönelik şenlik kapsamında dans, müzik, oyun, boyama gibi etkinliklerle çocuklara eğlenceli bir ortam sunuldu.

Gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, öğretmenleri ve görevliler gözetiminde doyasıya eğlendi. Çocuklara şenlik süresince çeşitli ikramlar yapıldı. Tüm gün süren etkinlik katılımcıların beğenisini topladı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Nisan 2024, Çarşamba / 235 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, emet meslek yüksekokulu,