DPÜ Altıntaş MYO’da Kariyer Buluşması

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yükseokulu’nda Mevlüt Efe’nin konuşmacı olarak katıldığı Tecrübe Konuşuyor Kariyer Buluşması başlıklı etkinlik gerçekleşti.

DPÜ Altıntaş Meslek Yüksekokulumuzda Kariyer Buluşması düzenlendi.

Kütahya Efeoğlu Baklava'nın girişimcisi Mevlüt Efe, Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları ve öğrencilerimizle bir araya geldi. Mevlüt Efe markasının kuruluş hikayesini ve yenilikçi ürünlerini, girişimciliğe nasıl karar verdiğini ve markasının geleceğini öğrencilerimizle paylaştı. Aynı zamanda TÜRES Kütahya Şube Başkanı olan Efe, derneğin faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdikten sonra gelen sorular cevapladı.

Etkinlik MYO Müdürümüzün okul adına teşekkürlerini dile getirmesinden sonra sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Nisan 2024, Perşembe / 58 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü altıntaş meslek yüksekokulu,