DPÜ’de Kariyer ve Gençlik Festivali Heyecanı Başladı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin bu yıl 14-16 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceği Kariyer ve Gençlik Festivali’nin tanıtım programı amfitiyatroda düzenlenen etkinliklerle gerçekleştirildi.

DPÜ'de Kariyer ve Gençlik Festivali’nin tanıtım etkinliği düzenlendi.

Amfitiyatroda düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın yanı sıra akademik ve idari personelimizle, çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Törende öğrencilerimize hitap eden Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, “Sizleri burada buluşturan, bana bu heyecanı yaşatan kıymetli ekibimizi de tebrik ediyorum. Sevgili arkadaşlarım burada müzik var, Ahmet Yakupoğlu Müzesi’nde sanat var, kültür var, yine üniversitemizde aynı anda çok sayıda etkinlik var. Kütahya’nın, Türkiye’nin ve hatta dünyanın tüm güzellikleri bu kampüste, bu güzellikler sizin içinizde, sizin kalbinizde, sizin gözünüzde. Sizleri çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

14-16 Mayıs tarihlerinde DPÜ Evliya Çelebi Yerleşkesindeki farklı alanlarda Şenlik hazırlık sürecinde imzalanan protokollerle Gürok Grup, Kariyer ve Gençlik Festivali’nin ana sponsor, Lunapark altın sponsor, Tulû Porselen ve Keramika da gümüş sponsor oldu.

Program Kariyer ve Gençlik Festivali’nin program akışının açıklanmasının ardından Müzik Topluluğumuz’un konseriyle devam etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Nisan 2024, Cuma / 729 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler