DPÜ Kadın Futsal Takımı Türkiye Şampiyonu

Üniversitelerarası Lig’de mücadele eden DPÜ Kadın Futsal Takımımız namağlup Türkiye Şampiyonu oldu.

Antrenörlüğünü Arş. Grv. Dr. Mihri Barış Karavelioğlu’nun, İdareciliğini Doç. Dr. Adnan Ersoy’un yaptığı Bayan Futsal Takımımız Samsun’da yapılan şampiyonada tüm rakiplerini açık farkla yenerek Dumlupınar Üniversitesini şampiyonluk kürsüsüne taşıdı.

Grubunda yaptığı maçlarda skorlar şöyleydi;

9 Eylül Üniversitesi 2 - DPÜ 9

DPÜ 11- İstanbul Üniversitesi 3

Gümüşhane Üniversitesi 6 – DPÜ 14

Yarı Finalde Karadeniz Teknik Üniversitesi'ni 3–8’lik skorla geçen takımımız final maçını Celal Bayar Üniversitesi ile yaptı. Final maçında da oyunu baştan sona üstün götüren takımımız 5-1’lik skorla galip gelen taraf oldu.

Takımımız oynadıkları oyunla göz doldururken Fair Play ruhunu sahaya yansıtmalarından dolayı da turnuvada tüm takdirleri toplayarak Üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmenin gururuyla Şampiyonluk Kupası'nı kazandılar.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Mayıs 2015, Çarşamba / 2915 defa okundu.

Etiketler : dpü,