DPÜ Emet MYO’da Kutlu Bir Mevsim: Ramazan Konferansı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulunda Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık’ın konuşmacı olarak katıldığı Emet MYO’da Kutlu Bir Mevsim: Ramazan başlıklı konferans gerçekleştirildi.

Emet MYO'da Kutlu Bir Mevsim: Ramazan başlıklı konferans düzenlendi.

Emet MYO Konferans Salonu'nda düzenlenen ve Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık'ın konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe Emet MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Vedat Bakır, İlçe Müftüsü İsmail Çınar, personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Aşr-ı Şerif okunmasıyla başlayan ve açılış konuşmasını Öğr. Gör. Dr. Vedat Bakır'ın yaptığı konferansta Dr. İrfan Açık, Ramazan aynın İslam ayındaki yeri ve önemi, Müslümanların bu ayda yapması gerekenler konularında açıklamalarda bulundu.

Etkinliğe ilişkin bir açıklama yayınlayan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Ramazan ayının hikmetinin üniversitemizin tüm birimlerine yayılmasından memnun olduğunu ifade ederek Dr. İrfan Açık'a katılımları için teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Mart 2024, Cuma / 505 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü emet meslek yüksekokulu,