DPÜ Eğitim Fakültesinde Fidan Dikme Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından Orman Haftası dolayısıyla düzenlenen Bir Fidan da Sen Dik isimli etkinlik kapsamında fakülte bahçesine 100 adet fidan dikildi.

DPÜ'de fidan dikme etkinliği düzenledi.

Eğitim Fakültesi bahçesinde Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı'nın öncülüğünde düzenlenen etkinliğe, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Eğitim Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, akademik ve idari personelimiz, öğrenci lerimiz, Orgeneral Asım Gündüz İlkokulu öğretmenlerinden Ayşe Aysun Aslan ve öğrencileri katıldı.

İlkokul öğrencilerinin konuşma yaptığı ve gitar dinletisinin sunulduğu etkinlikte Fakültemizin, DPÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı ile Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünden temin ettiği 100 adet fidanın toprakla buluştu. Fidan diken öğrenciler, doğanın korunması ve yeşil alanların artırılması için önemli bir adım atmanın gururunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, etkinliğin açılış konuşmasında doğanın önemine vurgu yaparak bu tür faaliyetlerin sürdürülebilirlik adına büyük bir değer taşıdığını belirtti. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal ise öğrencilere ve katılımcılara teşekkür ederek bu tarz etkinliklerin öğrencilerin çevre bilincini artırmada önemli bir rol oynadığını ifade etti.

Fidan dikim etkinliği toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Mart 2024, Pazartesi / 649 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü eğitim fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler